Νίκος Ροζάκης γενικός διευθυντής της decotrade


Σχετικά με εμάς

Ποιοί είμαστε, η πορεία μας στις κατασκεύες και την αρχιτεκτονική, Οι στόχοι και τα όνειρά μας για το μέλλον                                                                                     
                                                                                                                                                                    

Το παρελθόν μας...

Δημιούργησαμε την decotrade το έτος  2001,  με αντικείμενο εργασιών τις ανακαινίσεις καταστημάτων και τις γενικές κατασκεύες κτιρίων.  Υπήρχε ήδη πολύ μεγάλη εμπειρία καθώς τα προηγούμενα χρόνια ο ιδρυτής Νίκος Ροζάκης συνεργάστηκε  ως διευθυντής - γενικός υπεύθυνος με καταξιωμένες εταιρείες κατασκεύων (Κυρίου κατασκευαστική, pharmatechnica s.a., Δρακουλάκης, Ελληνική τεχνοδομική, Άκτωρ, κ.α.) και σε έργα μικρά και μεγάλλα. 

 Ο τίτλος decotrade πηγάζει από τα αρχικά των λέξεων design, construction και trade καθώς η εταιρεία μας είναι αρχιτεκτονική-σχεδιαστική, κατασκευαστική και εμπορική. 

Τα γραφεία μας τότε κατασκεύαστηκαν στην Λεωφ. Κύμης 19, στην περιοχή της Καλογρέζας...

γραφεία decotrade

Γραφείο decotrade, Λ. Κύμης, Αθηνα

Γραφείο decotrade

Γραφείο decotrade, Λ. Κύμης, Αθηνα

Η μεγάλη αγάπη μας για το κτίριο και τις κατασκεύες ήταν ο λόγος που η εταιρεία μας αναγνωρίστηκε πολύ σύντομα ως μία από τις καλύτερες του κλάδου έχοντας δεκάδες ευχαριστημένους και πιστούς πελάτες με τους οποίους συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα, σχεδόν 20 χρόνια μετά.

Το έτος 2004  ξεκινήσαμε να αναλαμβάνουμε και ανακαινίσεις κατοικιών. Ο λόγος ήταν ότι οι υφιστάμενοι πελάτες που τους είχαμε κατασκεύασει τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις τους,  δεν ήθελαν να απευθυνθούν σε άλλη εταιρεία για την ανακαίνιση του σπιτιού τους καθώς η εμπειρία τους μαζί μας ήταν θετική. Έτσι δεχτήκαμε και αυτή την πρόκληση!

Το σήμερα...

Η ανακαίνιση της κατοικίας τελικά μας κέρδισε καθώς μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε πράξη αυτό που αγαπάμε περισσότερο: Την δημιουργία! Η μελέτη του χώρου, η ποιότητα των υλικών, η σωστή επιμέτρηση των εργασιών και αξιόπιστη προσφορά, η επιβράβευση, η ΧΑΡΑ στο πρόσωπο του πελάτη μας! 

Από το 2001 διαθέτουμε συνολικά πλέον παραπάνω απο 1.200 μελέτες για καταστήματα και σπίτια, παραπάνω απο 500 ανακαινίσεις καταστημάτων και σπιτιών! Η εμπειρία μας είναι πραγματικά τεράστια σε όλα τα επίπεδα, από την αρχιτεκτονική μελέτη έως την κατασκεύη! Μπορούμε να αναλάβουμε οποιοδήποτε έργο όσο μεγάλο ή μικρό και αν είναι. Από την κατασκεύη ενός νέου κτιρίου έως ένα μερεμέτι!

Σήμερα ο κύκλος εργασιών μας περιλαμβάνει ολοκληρωμένες ανακαινίσεις κατοικιών και  επαγγελματικών χώρων καθώς και αρχιτεκτονικές μελέτες για ιδιώτες και επαγγελματίες. Οι περισσότεροι εργολάβοι και εταιρείες ανακαινίσεων πλέον απευθύνονται σε εμάς για την εκπόνηση της αρχιτεκτονικής μελέτης αλλά και για την επιμέτρηση των εργασιών σχετικά με το έργο του πελάτη τους. Η επιμέτρηση των εργασιών βάση της μελέτης είναι μία υπηρεσία που μόνο εμείς έχουμε εξελίξει και διαθέτουμε!


Το μέλλον...

Η decotrade μεγαλώνει! Οι εργασίες ανακαίνισης του νέου χώρου μας θα ολοκληρωθούν σύντομα και θα έχουμε την δυνατότητα να διαθέτουμε  κάθετη μονάδα και πλήρη υποστήριξη σε ότι έχει σχέση με την κατασκεύη, την ανακαίνιση, την φροντίδα για το κτίριο! Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε στον πελάτη μας μία μοναδική εμπειρία, από την παρουσίαση έως την παράδοση! Να μπορέσουμε να διαθέτουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά, να κάνουμε την ανακαίνιση προσιτή σε όλους, να δημιουργούμε ιδανικά σπίτια και να ομορφαίνουμε το περιβάλλον γύρω μας!


γραφεία decotrade

Από την κατασκεύη των νέων γραφείων μας στην Λ. Μεσογείων - Είσοδος

Γραφείο decotrade

Προμελέτη για την κατασκεύη της εισόδου

Σχετικά με την ανακαίνιση σας...

Πριν πάρετε την τελική απόφαση για την ανακαίνιση του ακινήτου σας ρωτήστε μας! Η επίσκεψη και εκτίμηση προσφέρονται δωρεάν. Θα είναι είναι μεγάλη μας χαρά να έχουμε έναν ακόμα ευχαριστημένο πελάτη μας και μία ακόμα επιτυχία στην ιστορία της επιχείρησης μας!

Νίκος Ροζάκης, γενικός διευθυντής